Natančnost in brezhibnost aparatov za espresso KRUPS – za kavo, ki je razred zase

KRUPS vas vabi, da se pridružite multisenzorični izkušnji, ki je rezultat znanja naših strokovnjakov in strasti v pripravljanju kave. Vsi naši aparati so deležni skrbne pozornosti, da bi vi lahko kar najbolje izkoristili vsako zrno kave.

Poln okus in aroma

Uživajte v kavi polnega okusa in popolne temperature. Hidravlična moč aparatov KRUPS zagotavlja visokokakovostno stiskanje in optimalno temperaturo za pripravo kave.

»Tri nastavitve finega mletja za izbiro okusa kave.«

Hitro višanje temperature omogoča vročo kavo že od prve skodelice, zaradi sistema KRUPS Compact Thermoblock. Skrajšan sistem pretoka vode preprečuje toplotno izgubo.

Poleg tega vam kavni mlinček s kovinskimi stožčastimi zobci omogoča tri nastavitve finega mletja, s tem pa vsakokrat tudi izbiro okusa kave. Uporabljeni materiali zagotavljajo robustnost mlinčka in njegovo učinkovitost ves čas .

Ne nazadnje je tu še sistem KRUPS Tamping, ki so ga razvili naši strokovnjaki in s svojim ekskluzivnim hidravličnim sistemom, ki ustvarja večjo moč stiskanja, omogoča optimalno ekstrakcijo okusa. Samodejni sistem čiščenja, ki se zažene po vsaki pripravljeni kavi, pripomore k daljši življenjski dobi, manj pogostemu vzdrževanju in boljši higieni.

Vsa ta tehnologija KRUPS zagotavlja učinkovitost in je veliko boljša od običajnih mehanskih sistemov.

Kompakten in eleganten

Zaradi svoje elegance in kompaktnosti se aparati za espresso KRUPS odlično podajo v vsako kuhinjo.

»Izjemen aparat z vrhunsko zaključno obdelavo.«

KRUPS ponuja najkompaktnejše modele na trgu, premišljenih oblik in v velikosti, ki je enaka listu papirja velikosti A4. Kompaktna oblika aparatov KRUPS omogoča prihranek prostora na delovni površini, kjer boste namestili ta izjemni aparat vrhunske zaključne obdelave.

Zanesljivi in izdelani v Franciji.

Za zagotovitev brezhibne kakovosti so aparati KRUPS preizkušeni in preverjeni v vsaki fazi proizvodnje.

»Najvišja ocena zanesljivosti na trgu«

Vsi aparati za espresso KRUPS s kavnim mlinčkom so izdelani v Franciji, v naši tovarni Mayenne. Tu vsako leto izdelajo sto tisoč aparatov, ki so namenjeni za različne države sveta.

Tovarna je pravi center odličnosti in strokovnega znanja, kjer se naši izdelki preizkušajo v vseh fazah proizvodnega procesa. Vsi tehnični deli se preverijo posamično (mlinček, zaslon, posoda za zbiranje kapljic itn.), nato pa je izdelan aparat podvržen številnim testiranjem (upravljanje, vodotesnost itn.).

Aparati za espresso KRUPS s kavnim mlinčkom poosebljajo strokovno znanje naših ekip – od začetne zasnove do proizvodnje aparatov. Vse to prispeva k oceni zanesljivosti, ki je med najvišjimi na trgu. Ti aparati so znani po svoji kakovosti. Imajo certifikat »Platinum Contract«, ki jamči za najboljše rezultate na preizkusih učinkovitosti, zanesljivosti in kakovosti v primerjavi s standardno kakovostjo. Izpolnjevanje zahtev naših kupcev in zagotavljanje njihovega popolnega zadovoljstva je glavna naloga aparatov KRUPS.

Preprosta uporaba, preprosto čiščenje

Intuitivni vmesnik in LCD-zaslon* vam pomagata pri ustvarjanju napitkov in vzdrževanju naprave.

»Omejeno in izjemno preprosto vzdrževanje.«

Aparati za espresso KRUPS s kavnim mlinčkom so avtomatizirani, zato so zelo preprosti za uporabo. Njihovi zasloni in zasloni na dotik s svojim intuitivnim delovanjem še posebej olajšajo uporabo. Za pripravo najboljšega ristretta, espressa, podaljšane kave, kapučina in še veliko drugih napitkov morate le slediti navodilom. Ljubitelji kave lahko popolnoma natančno izberejo finost mletja in dolžino kave. Priljubljene napitke lahko perosnalizirate z menijem »Favorites«, ki je na voljo na posameznih modelih. KRUPS je za ljubitelje kapučina razvil posebno tehnologijo v obliki aparata za espresso s kavnim mlinčkom in funkcijo za kapučino z enim pritiskom na gumb (One Touch Cappuccino), ki ponuja samodejno čiščenje parnih šob na posameznih modelih.

Poleg tega je vzdrževanje omejeno in izredno preprosto s hidravličnim sistemom, ki omogoča redno čiščenje sistema za pripravo kave, in samodejnim programom za izpiranje, čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna, kar zagotavlja najbolj preprosto uporabo. Za razliko od drugih konkurenčnih aparatov vam nikoli ne bo treba razstaviti notranjosti aparata.

Skratka, ergonomičnost in higiena aparata za espresso s kavnim mlinčkom zagotavljata optimalno doživetje kave.

* odvisno od modela